Tarieven


Particulieren:

Tarief: 80 Euro per consult incl. 21 % BTW
Trainingen / workshop: 150 Euro incl. 21% BTW en benzinekosten


Zakelijk:

Tarief: 125 Euro excl. 21% BTW
Trainingen workshop: 150 Euro excl. 21% BTW en benzinekosten


Via je werkgever:

Een werkgever reserveert vaak een opleidingsbudget per medewerker. In sommige cao's is dit zelfs verplicht. Een supervisie of counselingstraject wordt effectief ervaren. Informeer bij je werkgever voor mogelijke vergoedingen zoals Counseling & Supervisie bij werk gerelateerde vragen.


Via de belasting:

Wanneer je als particulier of als student de kosten voor Counseling & Supervisie zelf betaalt, dan kan je deze kosten inclusief BTW als scholingskosten aftrekken bij de belasting. Het doel van dit traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt in je beroepsrol. De kosten voor Counseling & Supervisie zijn voor ZZP'ers zijn voor de belasting aftrekbaar als bedrijfskosten.


Via je zorgverzekeraar:

Praktijk Ithaka Mijn Zelfbeeld voldoet aan keurmerken. Helaas is het toch zo dat tegenwoordig weinig meer vergoed wordt door de zorgverzekeraars. Wel is het dat als je goed aanvullend verzekerd bent er mogelijkheden zijn. Informeer zelf bij je zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. naar mogelijke vergoedingen.

Afzeggingen voor consulten en training, etc: minimaal 24 uur van te voren doorgeven, anders ben ik helaas genoodzaakt het consult/ training in rekening te brengen.

De praktijkdagen voor particuliere consulten zijn op: Woensdag en donderdag in Nieuwkoop van 10 uur tot 17.00 uur

Presentaties over zingevende thema's en meditatie op aanvraag. Zie angela-ithaka.nl

Mochten er vragen zijn: bel of mail mij gerust. Wees welkom!

Angela de Witte Counselor & Supervisor & Kindercoach

Mob: 06-51728447
E-mail: mijnzelfbeeld@gmail.com