Angela de Witte

Wie is Angela de Witte?


Welkom op de site van Mijn Zelfbeeld van mijn Praktijk Ithaka. Je kunt bij mij terecht voor verschillende vormen van deskundige begeleiding zoals Supervisie, Coaching / Counseling en Kindercoaching. Deskundige begeleiding op deze manier is een effectieve en efficiënte vorm van ontwikkelen zowel persoonlijk als werk gerelateerd. Tevens maak ik op aanvraag Disc profielanalyses wat inzicht geeft in gedrag en communicatie op je werk.

Naast mijn werk ben ik getrouwd en moeder van twee volwassen dochters.

Mijn specialisatie is het versterken van jouw zelfbeeld en eigenwaarde zowel privé als werk gerelateerd en daardoor je identiteit als mens. Mijn begeleiding betreft een manier om interventies in te zetten om veerkracht bij volwassenen en kinderen te versterken.

Door mijn persoonlijke begeleiding laat ik je vanuit een ander perspectief naar je situatie kijken. Zoals: leren reflecteren en denken vanuit mogelijkheden. Tevens ontdekken dat kennis een kunde is. Het resultaat is dat er daardoor keuzemogelijkheden ontstaan zodat je een volgende stap kunt maken. Op deze manier versterk je het zelfbeeld zowel persoonlijk als professioneel.

Sinds 2005 heb ik een eigen Praktijk Ithaka en is mijn praktijk in 2009 uitgegroeid tot Mijn Zelfbeeld in Supervisie en (Disc)Coaching en Counseling.

Van oorsprong ben ik leerkracht en heb ik vele jaren voor de klas gestaan. Inmiddels werk ik sinds een aantal jaren als Bovenschoolse Coach in het basisonderwijs.
Ik vind dat ik fijn werk heb. Het is mooi en inspirerend om mee te maken dat kinderen en volwassen weer verder kunnen gaan na een begeleidingstraject. Vertrouwen, sfeer en veiligheid staan bij mij hoog aangeschreven. Als dat er is kunnen we aan de slag.

Zoals Nelson Mandela eens schreef: "Je bent bestemd om te stralen, zoals kinderen dat doen"

Door diverse studies geef ik inhoudelijke vorm aan mijn werk: Supervisie ( Post Bachelor) GITP in Amsterdam, HBO Kindercoaching BGL, HBO Theologie In Holland, HBO Pabo Hogeschool Utrecht, DISC Coach Profiles Aalsmeer, HBO Polyenergetische Therapie, Mindfulness, Meditatie en HBO Medische Basiskennis, NLP Practitioner, R.E.T. Kids Skills, Train de trainer etc.

Tevens op aanvraag meditatie lessen en presentaties op zingevend gebied.Wat kan je van mij verwachten?

  • -Een aanpak op maat
  • -Een aanpak vanuit vertrouwen en afstemming met een focus op innerlijke kracht en onbewuste mogelijkheden.
  • -Deskundigheid
  • -Jarenlange ervaring

Wil je weten of deze vormen van begeleiding iets voor jou en of je kind kan betekenen? Bel gerust voor een afspraak of stuur geheel vrijblijvend een mail.


Volg Angela op Twitter Facebook Online Kindercoach Angela LinkedIN-profiel Angela  Q4 gecertificeerd.

Lid van LVSC: Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching.

Aangemeld bij Kamer van Koophandel nr: 28105320.